Byggfirma i Arvika

Min vecka har varit riktigt lyckad hittills. En byggfirma från Arvika kom och började arbeta för oss inför ett altanbygge i vårt hem. Det var även min frus födelsedag så under tiden byggfirman var hos oss för att väsnas så överraska jag henne med att åka på en trevlig shoppingdag.

När dagen var fullbordad så kom vi hem till en nybyggd altan och det är mer eller mindre varför jag skriver denna texten. Skulle verkligen vilja ta mig tiden till att rekommendera Bysnickarn i Glava AB för deras fantastiska arbete dem utfört för oss. Altanen blev över förväntningarna och för det priset kändes verkligen att anlita dem var det helt perfekta valet för oss.

För att förklara dem kort så var det ett skönt gäng kreativa hantverkare som var visste precis hur dem skulle gå till väga för att få ut det absolut bästa slutresultatet inför detta altanbygget.

Tack för en enormt trevligt sammarbetsorojekt, Bysnickarn i Glava!

Du gillar kanske också...