Bilbärgning i Västra Götaland

I veckan kan man lugnt sagt säga att jag hade en riktig skit dag. Jag hade tänkt att åka till Göteborg för att unna mig en riktig shoppingdag där jag skulle satsa på att skaffa mig i princip en helt ny garderob. Men när jag var påväg till Göteborg för att möta upp mina vänner så bara slutade motorn att fungera helt och hållet, fick jätte problem att bara köra vid sidan av vägen. Därefter var jag strandad på motorvägen utan den minsta lilla aning över hur jag skulle gå till väga. Jag ringde min mamma och hon sa att jag helt enkelt bara måste ringa snabbast bästa möjliga företag som erbjuder bilbärgning i Västra Götaland. Jag ringde Bbilmotor i Göteborg och de tog sig faktiskt hela vägen till mig på bara 15 minuter.

Mannen som hjälpte mig var enormt hjälpsam och trevlig mot mig, jag som själv var väldigt upprörd kände det väldigt uppskattat att han var so enormt hjälpsam och lugn. På bara 10 minuter satt jag i bilen och drogs hela vägen bort till Göteborg där jag därefter fick hjälp med allt.

Därför sitter jag och skriver detta inlägget nu, då jag är så enormt tacksam för den enorma hjälp som jag fått av detta företaget. Om ni åker på den oturen att ni får motorstopp på motorvägen i Västra Götaland, ring bbilmotor i Göteborg.